Vårdugnad 2017

By | 14. April 2017

Velkommen til årets vårdugnad i Vinterkroken. Dugnaden er rett rundt hjørnet og styret ønsker derfor å komme med litt mer informasjon til alle beboere. Tidspunkt for dugnaden er som skrevet tidligere:

Søndag 23. april kl. 10-13 ellermandag 24.april kl. 17:30-20:30

Agendaen på denne dugnaden er:

  • Rake og rense sanden på lekeplassen
  • Rake grusen i veikanten og på gresset i bakken til flaggstangen
  • Rake gresset
  • Sjekk av lekeapparater på lekeplassen 
  • Sette opp fotballmål samt vippehuske på lekeplassen
  • Sette opp fartsdumper i veien.
  • Ta ned madrass rund flaggstangen
  • Se over og eventuelt stusse hekken ved lekeplassen.
  • Skrape sprukken maling på hele lekeskuret. Hvis vi kommer så langt og været tilsier det samt at det er fin nattetemperatur vil vi også male det. Dersom vi ikke kommer så langt vil vi sette opp ekstra dugnad på dette siden.
  • Rydde boden

Styret tar gjerne imot forslag på oppgaver som vi kanskje har glemt. Send oss da en epost på brusetskraningen@styrerommet.net. I forbindelse med dugnaden vil det komme containere for restavfall og hageavfall. Disse vil bli satt opp fra fredag 21.april til tirsdag 25.april. Vi i styret ønsker å minne dere på at det er ikke lov å kaste farlig avfall eller el avfall i containeren da dette medfører bøter til sameiet.Vi håper en av dagene vil passe for de fleste og vi vil avslutte dugnaden på søndagen med grilling som vanlig. Det vil også bli servert kaffe og kake.Vi gleder oss til å se så mange som mulig av dere i løpet av disse 2 dagene og husk at ved deltagelse på dugnaden refunderes kr 500 til din konto. (husk og notere kontonummeret ditt hos oss).

VIKTIG TILEGGSINFORMASJON:

Vi hadde tidligere kommet ut med en dato for feiing av parkeringsplassene i vinterkroken. Vi var litt raske så denne datoen er feil. Feierne vil komme torsdag 27. April og de vil starte fra kl:09. Det er fint hvis bilene da har blitt flyttet fra parkeringene. De av dere som har strødd opp til husene deres, kan da bare koste det i en haug til nærmeste parkeringsplass eller nærmeste felles gangvei. Feierne tar det så derfra.Velkommen skal dere være, vi sees

Med vennlig hilsen Styret