Infoskriv 3 Vinterkroken 2017

By | 29. June 2017

Da er sommeren snart i gang og malearbeidet rundt om i vinterkroken er også godt i gang. Det er hyggelig å se det blir nå så pent rundt oss!

PROSJEKT MALING:

Vi har nå ved flere anledninger delt ut maling, og det er enda ikke alle som har hentet. Nå starter ferien for de fleste, også for oss i styret, så hvis du skulle trenge mer av grunnfargen anbefaler vi at du forhører deg med naboen samt at du kontakter styret så fort du ser at det mangler. Det er ikke sikkert vi kan dele ut til deg på dagen da noen er nødt til å være hjemme. Vi ser også at for noen er det mer enn nok med 10 liter uavhengig av endevegg eller ikke, men for andre blir det for lite. Så dette er ikke enkelt å forutse. Vi hadde et hyggelig møte på lekeplassen forrige onsdag (21.06.2017) hvor vi informerte om at alle selv kan velge om de ønsker å male døren sin eller ikke. Dette på grunn av at vedtektene under vedlikehold §4 sier at dørene er hver enkelt beboers eget økonomiske ansvar. Vi beklager på det sterkeste at det har vært mye frem og tilbake på dette, men det er ikke lett når vi får forskjellige svar fra alle hold om hvordan man tolker vedtektene. Vi har kommet frem til at det må være riktig konklusjon at hver enkelt bestemmer selv. Vedtektene lyder som følger: «Den enkelte sameier er forpliktet til å utføre vedlikehold av ytterdør og bod dør i sin seksjon, samt utskifting av disse ved behov. Utskifting skal godkjennes skriftlig i forkant av styret.»

En annen ting vi vil presisere, er til de av dere som velger å sette bort malerjobben. Hvis det skulle være klager eller noe som skjer i sammenheng med malearbeidet så er det en avtale mellom dere og malerfirmaet. Styret har ingenting med dette å gjøre. Vi ønsker alle en god sommer og god maling?

PARKERING I VINTERKROKEN:

Vi observerer at det er mange som parkerer langs etter veien i Vinterkroken. Dette er ikke lov. Det er relativt trange veier i vinterkroken som det er og det blir med ett veldig uoversiktlig når det parkeres langs veiene. Vi er jo også et barnevennlig sameie så her har vi barn som leker også, det er heller ikke gangfelt opp hele VK så vanskelig å se ungene som kommer frem foran biler som er parkert i veien. Det er uansett ikke så langt å gå fra gjesteparkeringen nederst i vinterkroken til husene, det er heller ikke langt til toppen?. Det er noen få plasser øverst også, men disse blir fort brukt opp. Vi foreslår at om du har mye å bære på, kjør det så nærme som mulig også kan du kjøre ned og parkere på gjesteparkeringen og gå dit du skal.

SOMMERFEST:

Vi i styret har bestemt at vi ikke skal ha sommerfest i år. Dels fordi oppmøte har vært så som så tidligere, og også fordi det har blitt mye ekstra og vil fortsatt være ekstra arbeid i forhold til prosjekt maling og alt

det fører med seg. Vi får se litt på responsen på dette og får heller ta opp den tråden igjen neste sommer. Det er jo hyggelig å møtes, men i år får vi ta det igjen ved neste dugnad.

MALING AV LEKESTATIV OG BOD I VINTERKROKEN:

Vi har bestemt å male lekehuset/stativet på lekeplassen med diverse rest-maling fra malerprosjektet i Vinterkroken. Vi tenkte at dette kunne gjøres i løpet av august en gang, det blir vel mest sannsynlig også en helg eller ettermiddag da de fleste har begynt å jobbe igjen. Det kunne da også være greit å male boden når vi først er i gang. Her må det skrapes litt og males litt enkelte steder. Vi lurte da på om det er noen som kunne tenke seg å være med på dette sammen med 1 eller 2 fra styret. Vi har enda ikke fastsatt noe dato og det kommer litt an på været, men om du kunne tenke deg å hjelpe til med dette så send oss en mail på brusetskraningen@styrerommet.net. Dette vil da selvfølgelig være høstens dugnadsarbeid for de som blir med på dette. Vi trenger ikke så mange, så det blir litt første mann til mølla prinsippet.

SØPPEL:

Nok en gang må vi ta opp dette med søppelet. Det blir fort fullt, men dere kan ikke sette søppel utenfor søppelkassene da det kommer måker med en gang, og drar det utover Jeg vet det er mange som flere ganger har stått og ryddet opp etter de som har satt posene utenfor søppelkassene. Det er lite hyggelig for noen andre må rydde opp etter ditt rot. Du drar kanskje på jobb også tenker du ikke noe mer over det, men så har noen andre ryddet din dritt som ligger rundt over hele plassen. Vi er et sameie og vi vil alle at det er pent rundt oss. Putt det i en søppelsekk i boden eller noe den ene eller 2 dagene det gjelder før de kommer og tømmer containerne. Legger ved et bilde så du ser hvordan det ser ut etter at en liten pose søppel er satt utenfor:

søppel

Vi i styret ønsker med dette alle en god sommer hvor vi kan nyte fine sommerdager og også nyte at det blir så utrolig fint i vinterkroken nå ?.