Brun og svart beis

By | 24. July 2017

Kjære alle i vinterkroken!

Vi har nå fått mange spørsmål, vdr. beis som skal brukes på terrassebord, stolper etc.
Vi kjøpte opprinnelig inn brun terrassebeis som skulle benyttes, men det viser seg at flere enheter tidligere er malt med en annen type “svart” beis. For dem det gjelder må det males med denne svarte beisen, da den brune beisen ikke vil fungere når det allerede er blitt malt med den svarte beisen.

Derfor må hver enkelt beboer selv finne ut av, hva som er blitt brukt tidligere. Og da male med samme type beis som det er blitt brukt. Vi har nå kjøpt inn begge deler, og dere må da hente svart beis om det er det som er brukt før, og brun beis hvis det er dette som er blitt brukt før.

Vi kan godt forstå at dette er forvirrende for enkelte, men vi i styret var ikke klar over at det tidligere er malt med en annen type beis, som ikke har vært i regi av styret.

Ønsker alle en fortsatt fin uke.

Mvh
Styret