Infoskriv 4 – Vinterkroken 2017

By | 12. October 2017

Nå er sommeren forbi og høsten har kommet. Vi håper alle har hatt en fin sommer og at dere har fått litt fri inn i mellom malingen. Det har jo blitt så fint i Vinterkroken nå, det er en fryd for øyet, selv om ikke alle er ferdige enda. Vi i styret vil også takke Bjørg Kristiansen stort for hjelpen i sommer, logistikken med utdeling av maling gjennom sommeren hadde rett og slett ikke gått uten deg, så TUSEN, TUSEN TAKK!

Prosjekt Maling:

Som alle vet og som nevnt over så har vi malt i sameiet denne sommeren og igjen det har blitt skikkelig fint. Vi har nå hatt en fagmann i området som har sjekket hvor det er malt, hvor det er mangler eller feil. De av dere som enten ikke har malt eller hvor det ikke var tilfredsstillende utført, vil få beskjed om dette. Vi i Styret har forståelse for at det er flere som har ventet på at leiligheten over skulle bli vasket ferdig før de startet og siden det var en del som valgte å bruke firmaet, så kunne dette ta lang tid. Vi har også forståelse for at været ikke helt har vært med oss med regn og sol nesten annenhver dag i hvert fall siden starten av august. Det har derfor ikke blitt så enkelt å skulle leie inn noen til å ta på seg malerarbeidet nå på høstdelen da været er såpass ustabilt. Derfor vil vi leie inn firma som tar seg av dette på starten av våren så fort frosten er borte. De det gjelder vil selvfølgelig få beskjed og muligheten til å rette dette opp før styret leier inn et malerfirma på seksjonseiers regning. I tillegg vil vi minne dere på at dere selv må fjerne deres egne malingrester, dette var en del av pakka når det ble stemt at vi skulle gjøre det på egenhånd.

Høstdugnad:

Dugnaden i sameiet står for tur og i den forbindelse vil vi be dere sende inn forslag til hva som skal gjøres til brusetskraningen@styrerommet.net , eller for de som ikke har pc kan legge forslaget sitt i styrets postkasse. Vi må ha forslaget ditt innen 15 okt. Vi malte også lekestativet/huset på lekeplassen i løpet av sommeren som en del av høstdugnaden, vi ble dessverre ikke helt ferdig det gjenstår å male de grønne stolpene, men det får vi nå ikke gjort før til neste år. Så til de av dere som alt har gjennomført dugnadsarbeidet med utdeling av maling og maling av lekestativet i sommer, send gjerne inn kontonummeret på epost til oss så dere også får tilbake dugnad-pengene deres.

Høstdugnaden blir søndag 22 okt og mandag 23 okt. Vi håper å se så mange som mulig av dere da, slik at det blir enda penere rundt oss.

Til dugnaden vil det også bli bestilt containere, men denne gangen kun til hageavfall. Kun vanlig hageavfall altså ikke plank og stein. Altså kun vanlig hageavfall som brytes ned i en kompost.

Utekranen:

De aller fleste som bor på bakkeplan har en utekran. Vi har forhørt oss med OBOS om denne og har blitt fortalt at denne er seksjonseiers eget ansvar da den kun er ment til privat bruk. Derfor vil vi minne alle på at det er lurt å ta en kikk på den før vinteren og frosten kommer og koble av vannslangen samt tømme denne for vann.

Ha en fortsatt fin høst alle sammen også sees vi på dugnaden.