Valg av nytt styret i vinterkroken

By | 27. February 2018

Styret i Brusetskråningen boligsameie (vinterkroken) har viktig informasjon til dere, det er viktig at alle leser dette nøye!!

Vi trenger nye styremedlemmer

Som vi har skrevet tidligere trenger vi 3 nye styremedlemmer og en styreleder ved kommende årsmøte. Dessverre har ingen av de 114 seksjonseierne meldt seg.

Styret skal ha 5 medlemmer og vi trenger 4 nye. Uten nok medlemmer kan ikke styret fungere og da har vi som sameiet ett stort problem! Våre leiligheter og rekkehus er selveierenheter der eiere har ansvar for sin egen enhet men det er sameiet og styret som har ansvar for fellesområdet og stort sett det meste av utvendig vedlikehold. Dette gjør at det er meget viktig at vi har et fungerende styre. Det er i alles interesse at vi har et velfungerende og fint sameiet, der alle trives og hvor det er godt vedlikeholdt. Det betyr at vi trenger et styre med 5 medlemmer og at alle tar sitt ansvar her.

Vi har så klart hørt mange unnskyldninger som; «vi har ikke tid for vi skal få barn/har små barn/har for mye på jobben eller så tror noen at de er for gamle/for unge eller at de ikke har kapasitet etc. etc. Med andre ord, det passer jo egentlig aldri for noen, noen gang. Det er mange som har sittet i styret før som har jobb, små barn, er pensjonister eller lignende, som faktisk har tatt sitt ansvar som huseier. Alle kan bidra i styret i vinterkroken, det er ikke nødvendig å være jurist, økonom eller ingeniør. Det er mange ulike oppgaver i styret, så det er alltid noe som passer de aller fleste. Vi oppfordrer alle, de som eier også de som leier ut å vurdere en gang til om de kan/vil stille i styret som styremedlem, og ta kontakt med Jan Marius Van Leeuwen som sitter i valgkomité.

Jan Marius van Leeuwen: jmvanleeuwen@gmail.com / 993 04 558

 

Mvh

Styret