Status søppelcontainer

By | 21. March 2018

Kjære alle i vinterkroken!

Som dere alle sikkert har forstått har det vært utfordringer med søppelcontainere i vinterkroken. På grunn av temperaturforandinger i det siste, har det dannet seg mye is rundt containere. Dette har gjort at containere har fryst seg fast, og Asker kommune har derfor ikke kunnet tømme søppel.

Det har dessverre vært vanskelig å få vår leverandør av søppelcontainer til å fikse dette. Derfor har dette tatt lengre tid enn ønsket. Derfor fikk vi bestilt ekstra søppelcontainere, som kunne brukes inntil dette ble fikset.

Nå har vi fått beskjed om at dette er fikset, og vi har bedt Asker kommune om å tømme søppel, slik at vi kan benytte våre søppelcontainere igjen.

Vi beklager de ulempene dette har medført de enkelte beboere i vinterkroken.

 

Mvh
Styret