Infoskriv 2

Av | 2nd juli 2018

Infoskriv 2 i Vinterkroken 2018


Først en stor takk til alle som har deltatt på dugnaden denne helgenJ

Nytt styret:
Da er nytt styret på plass og under årsmøtet ble det bestemt at det kun skal være tre personer i styret. Styret består nå av Anette Goffeng som styreleder, Henning Vardøen og Merete skjevling som styremedlemmer.

Status container:
Det har vært mye trøbbel med containerne denne vinteren, den nedre containeren skal etter hva vi vet være i orden, men vi har fått beskjed av Asker Kommune om at kranbilen deres er ødelagt så derfor har ikke søppel blitt hentet. På den øvre delen er beholderen for restavfall ødelagt. Her har vi fått et kjempe dyrt «tilbud» av enviropac for å få det fikset, men asker kommune har også spurt om de skal ta over hele driften av dette så vi venter på prisoverslag fra de nå. I mellomtiden er det satt ut midlertidige løsninger for restavfall.

Status Maling:
Det er kun noen få husstander som ikke har malt enda. Vi vil be de gjøre dette så fort som mulig da vi ved neste styremøte skal leie inn et firma som kommer så fort som mulig å maler de som ikke har blitt malt enda.

Henting av grus:
Det kommer et firma som henter grusen på alle parkeringsplassene og gangveien ned mellom parkeringsplassene. Dette firmaet kommer 14 mai på dagtid så da er det fint om så mange som mulig har flyttet bilene sine. Det gjør at de får med seg mer og får gjort jobben mer effektivt og vi med bil slipper å være redd for skader på bilene våre.