Infoskriv 3 Vinterkroken

Av | 5th juli 2018

Infoskriv 3 i Vinterkroken 2018

Vi vil først og fremst ønske alle i vinterkroken en god sommer og håper at dere nyter solværsdagene godt.

Sommerfest:
Vi vil også invitere til sommerfest søndag 19. august fra kl 14. Her er det tenkt at dere kan bli så lenge dere vil utover kvelden. Vi vil ha hoppeslott og popcornmaskin som tidligere til de små også vil vi sette i gang grillen slik at alle kan ta med seg det de måtte ønske å grille. Ta gjerne også med hva du måtte ønske å drikke. Vi håper å se så mange som mulig der da det er hyggelig å kunne samles til annet enn møte eller dugnader. VEL MØTTJ

Status søppelkasser:
Enviropac har kommet med tilbud å reparere beholderne våre og deres prisoverslag er på ca. 150000-200000, dette syntes vi er ganske dyrt og har bedt om en detaljert prisoversikt over hva som må gjøres og prisene på dette. Det har vi purret på flere ganger, men så viser det seg nå at vår kontakt person i Enviropac har sluttet og det har gjort veien enda tråere å gå. Asker kommune har også bedt om en prisoversikt på våres vegne uten hell. Vi skrev også i forrige skriv at asker kommune hadde sendt forespørsel om å overta driften, noe vi i utgangspunktet tenker at kan være lurt, men dette tilbudet er uansett ikke aktuelt før tidligst 2019 og kanskje enda senere også.

Ved tidligere mail korrespondanse med Enviropac så fremstår det ikke tydelig nok hva som er hovedproblemet og uten dette og en detaljert oversikt over prisoverslaget så er det vanskelig å finne andre aktører som kan være billigere.

Vasking av samtlige beholdere har vi nå bestilt av Asker kommune.

Påbygg av platting eller gjerder.
Vi vil minne på at det i vedtektene våre står at ved endring av fasaden må dette søkes til styret. Vi har kun bruksrett til hagene våre, slik at skal vi bygge platting eller gjerde samt også gjøre andre endringer av fasade så skal dette søkes til styret i sameiet. Søknad kan sendes per epost eller legges i styrets postkasse. Denne postkassen tømmes før hvert styremøte som er cirka en gang i måneden.

Papirfritt i vinterkroken.
Vi vil nå på alvor prøve å bli papirfrie så dette er det siste vi deler ut i alle postkasser for å prøve dette ut. Hvis dere går inn på vinterkroken.com så kan dere abonnere på siden med epost adresse i fanen på høyre side da vil dere få beskjed når det kommer noe ny info der. Vi vet om 3 stykk som enda skal få brev i postkassene sine og vi vil fortsatt henge opp på tavlen samt at fra neste skriv så vil det også henge noen ekstra kopier under tavlen om det skulle være fler som trenger å ha det på papir. Har du ikke mulighet til å få informasjonen via pc si ifra til oss i postkassen vår slik at vi er klar over det.

Ha en god sommer og nyt ferie og late dagerJ