Infoskriv 5, Vinterkroken 2018

Av | 9th desember 2018

Her kommer et lite infoskriv for å informere om at nytt styret nå er satt. I tillegg vil vi benytte anledningen å ønske alle en god jul og et godt nytt år.

Nytt styret:

Det nyet styret som sitter til april 2019 og årsmøte er:
Leonardo Nascimento (styreleder)
Kristian Aleksic (styremedlem) og
Merete Skjevling (styremedlem).

Gammelt og nytt styret har møttes og er nå i gang.

Søppel container:
Som dere helt sikkert har fått med dere så har søppelbrønnene blitt reparert. Det er vi alle veldig fornøyde med at nå er i orden . Vi vil fortsatt be dere om og ikke sette søppelposer utenfor brønnene når det er fullt da dette trekker fugler med en gang og de drar søppelet utover. I følge Asker kommune så skal restavfall hentes hver onsdag. Om det ikke er hentet onsdag som det ofte ikke er, så kan dere melde inn dette i en applikasjon på telefonen som heter min renovasjon, når man melder der kommer de som regel dagen etter. Styret har meldt her hver gang vi har sett dette. Denne applikasjonen er noe alle kan laste ned med smarttelefon og her får du oversikt over når de kommer og tømmer de forskjellige avfallsbrønnene våre.

E-post:
Vi ser at det ikke er nødvendig å sjekke styremailen mer en til to ganger i uken, da blir de spørsmål som er enkle å svare på besvart med en gang. Hvis det er noe vi må ta opp i plenum så får dere ikke svar på dette før vi har neste styremøte. Vi kan prøve å være flinke til å besvare at vi har sett eposten og at denne vil bli besvart ved neste styremøte da vet dere i hvert fall at den er mottatt. Vi har som regel styremøter en gang i måneden, kun vært avvik fra dette i fellesferien på sommeren.

Abonnere på hjemmesiden:
Minn gjerne naboen på å abonnere på hjemmesiden da infoskrivet vil komme ut der. Når dere abonnerer på siden får dere et varsel på at det har kommet ny informasjon. Vi har fortsatt en 6 postkasser som får skrivet i papirform da det ikke kan forventes at disse har tilgang til pc eller nettbrett og i tillegg blir det hengt opp på tavlen ved lekeplassen.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR
Mvh alle oss i Styret