Hundehold i Vinterkroken.

Av | 17th juni 2019

Kjære alle hundeeiere.

Styret vil minne om at det er generell båndtvang for hunder i Asker. Unntak er hundeluftegården ved Semsvannet og hundeluftegård i Vollen.

Styret finner ingen annen måte å være ansvarlig på enn å minne om båndtvangen som gjelder. Vinterkroken skal selvfølgelig oppleves trygt av alle beboerne her. Dette inkluderer også små barn som kan reagere ganske annerledes enn trygge voksne. En uting er selvfølgelig hunder på vift i naboens hage. Dette bidrar nødvendigvis ikke til et godt naboforhold og jeg håper at alle i utgangspunktet ønsker det. Vis hensyn så vil både tobeinte og firbeinte ha det trygt og godt i Vinterkroken.

Se for øvrig link vedrørende bestemmelser.

https://www.asker.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/friluftsliv/hunder/