Kjære nabo! Det er en spesiell tid. Vi får alle håpe at det ikke vil være alt for lenge til vi har en mer normal situasjon i Norge og verden igjen. For å kunne informere deg effektivt og smittefritt, har vi tatt i bruk den nye beboerportalen Vibbo fra OBOS. Her har vi nå fått vår helt egen side, hvor vi vil legge ut og samle alt av informasjon om selskapet. Når vi har viktige meldinger til dere vil vi sende ut varsel om dette på e-post og/eller SMS. Disse varslene vil inneholde en kortfattet melding med lenke til Vibbo, der du vil finne mer utfyllende opplysninger. Årsmøte kan i år foregå digitalt på grunn av smittefare, og inngangen til dette vil du også finne på Vibbo. Hjelp oss å holde deg informert ved å gå til vibbo.no, og logg inn med telefonnummeret ditt så snart som mulig. Huk av for samtykke til digital kommunikasjon, og at vi kan sende deg varsler på e-post og SMS. På Vibbo er det også enkelt å kontakte oss i styret, hvis du skulle ha spørsmål om situasjonen i tiden fremover. Med vennlig hilsen Styret

Av | 1st april 2020